Er is een account voor u aangemaakt maar u kunt niet inloggen. Dit kan aan de oorzaken hebben:

1. De combinatie van uw gebruikersnaam en wachtwoord is niet juist.

2. Bij het aanmaken van uw account (door de hoofdbeheerder / directie / ict coordinator) kan het zijn dat er geen rol is gekoppeld aan uw gebruikersnaam.

Oplossing

1.

U kunt een nieuw wachtwoord opvragen wanneer u zeker bent dat de gebruikersnaam juist is

2.

De beheerder van de gebruikers moet inloggen, de juiste gebruikersnaam opzoeken (locaties en gebruikers), deze selecteren en rechtsboven de juiste rol selecteren. Die wordt direct opgeslagen. U kunt inloggen.