De PO Leerdoelen APP is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op een smartphone. De app is beschikbaar via de Google Play store en de Apple Store.

Het gebruik op een tablet is niet gegarandeerd. Het kan zijn dat het formaat voor gebruik niet juist is of dat het scherm zwart blijft. Dit kan door bijvoorbeeld een oude versie van het OS bij een iPad.

En zo zullen er ook andere wellicht nog niet bekende gebreken zijn bij het gebruik op een Android tablet of een iPad.

Later dit jaar zal de app ook beschikbaar komen voor tablet formaat.